Az Apollo Vredestein B.V.


Az Apollo Vredestein B.V. az indiai Apollo Tyres Ltd. része. Az Apollo Tyres multinacionális vállalat több országban, például Indiában, Dél-Afrikában és Hollandiában rendelkezik irodákkal és termelőegységekkel. Az indiai főváros vonzáskörzetében fekvő gurgaoni székhelyű Apollo Tyres Ltd fiatal és dinamikus vállalat, amely büszke egyediségére.

Az Apollo Vredestein BV központja a hollandiai Enschedében található. Kiterjedt, Európát és Észak-Amerikát átszövő hálózatában Apollo és Vredestein márkanéven kiváló minőségű gumiabroncsok tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

Vredestein

A több mint 100 éves Vredestein prémiumkategóriás márkanév az autóiparban. Termékeink között megtalálhatók a gépkocsiabroncsok, mezőgazdasági és ipari célú gumiabroncsok, valamint a kerékpárabroncsok is. Gépkocsiabroncsaink jelentős része a Giugiaro olasz tervezőiroda tervezésében készül. 

Apollo

Árbevételünk tetemes része Hollandián kívül képződik. Termékeink egy részét felügyeletünk alatt indiai és thaiföldi partnervállalatok készítik, Ennek köszönhetően közel-keleti országokban is megvetettük a lábunkat. 1800 alkalmazottunk minőségi és gyors csapatmunkája teszi lehetővé, hogy kellő gyorsasággal reagáljunk a piaci igényekre . Eredményorientált hozzáállásuk adja az Apollo Vredestein igazi erejét.